Trailer til David R. Ellis’ hajfilm “Shark Night 3D”

David R. Ellis – instruktøren bag “Snakes on a Plane” (2006) – har taget springet fra galsindede slanger til grovsultne hajer, der (genretraditionen tro!) lader til at have en forkærlighed for flotte, bikiniklædte piger.

Shark Night 3D” (2011) – der næppe får dansk biografpremiere – er ikke udstyret med det mest komplicerede plot: Syv venner er på badeweekend, da en ferskvandshaj beslutter sig for at bestille menneske-sushi … sådan! Her er det hajen og dens sult, der er i centrum. Alt andet og alle andre er uinteressant! Som vi så det med Alexandre Ajas underholdende genindspilning af Joe Dantes genreklassiker “Piranha” (1978), så bliver denne fiskefilm også i 3D … hvilket næsten er det ondeste ved det hele.

Jeg kan i øvrigt nævne, at Ajas “Piranha” (2010) senere på året – pt. hedder den amerikanske premieredato 23. november – får en efterfølger, der bygger videre på begivenhederne i den første. Den har fået titlen “Piranha 3DD” (2011) og er instrueret af John Gulager, der er manden bag de tre “Feast”-film. Manuskriptet er skrevet af Marcus Dunstan, der har instrueret den dystre og brutale home invasion-film “The Collector” (2009) og skrevet manus til en række film i “Saw”-serien, samt Pastrick Melton, der ligeledes er forfatter på “Saw”-serien, “Feast”-serien” og “The Collector”.

Reklamer

Posted on 20. august 2011, in Når dyr går amok, Nyheder fra skrækkens verden and tagged , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: