Endnu en fransk omgang tortur-horror er på vej…

Østeuropa er et ondt sted. Et modbydeligt sted. Et fordærvet sted. Det er stedet, som man ALDRIG skal rejse til … altså ikke medmindre, man ønsker at blive tortureret til døde på den mest perverterede facon. Det lærte vi blandt andet af Eli Roths to onde, onde “Hostel”-film fra 2005 og 2007 … og så er “Hostel: Part III” i øvrigt i støbeskeen, der er sat til dvd-premiere her i 2011! Endog med dygtige Thomas Kretschmann på rollelisten!

Men det er nu ikke “Hostel”-filmene, indlægget her skal handle om, men om Yann Gozlans franske tortur-horror-film “Caged” aka “Captifs” (2010), der udgives på dvd og Blu-ray af Another World Entertainment den 30. august, altså i morgen. Her er det nemlig igen Østeuropa, der er skueplads for modbydeligheder en masse, når en sygeplejerske og hendes kolleger bliver kidnappet af en gruppe maskerede mænd, der ikke vil dem noget godt!

Kilde: Another World Entertainment

Reklamer

Posted on 29. august 2011, in Nye horrorfilm på dvd & Blu-ray, Tortur & splatter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Filmen er helt fejlagtigt markedsført som endnu en omgang tortur-porn. Det er Caged nedmlig så langt fra.

    • Jeg undgik også bevidst tilføjelsen “porno”, men valgte alligevel genreprædikatet “tortur”.

      For selvom torturen ikke er tilstede visuelt i samme grad som i andre neofranske horrorfilm, så er den dog alligevel at finde på det mentale plan.

      Men nej, der er langt til film som “Martyrs”, “Inside” og “Frontier(s), når talen falder på visuel og eksplicit tortur. Alle tre film er i øvrigt personlige favoritter! Stærk kost, der kræver stærker maver!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: