Horrorklassikere fra Criterion

Er du en sucker for kvalitet? Har du ikke noget imod, at en Blu-ray/dvd-udgivelse koster lidt mere, hvis der er blevet kræset ekstra meget om filmen? Hvis den er spækket med ekstramateriale? Hvis den er blevet digitalt renset til UG? Hvis du kan nikke ja til dette, så er filmene i The Criterion Collection ikke til at komme udenom!

Criterion har udgivet en lang række perler, mesterværker, (ny)klassikere og genrefilm, der kan få mundvandet til at løbe i stride strømme hos enhver filmnørd … og ikke mindst deres horror-sektion er værd at bide mærke i!

Her finder man Samuel Fullers kultklassiker og rasicme-parabel “White Dog” (1982) side om side med film som Jonathan Demmes Oscarsluger og kannibalklassiker “The Silence of the Lambs” (1991), Michael Powells seriemorder-flick “Peeping Tom” (1960), David Cronenbergs psykedeliske mareridts-film “Videodrome” (1983), Roman Polanskis surreale “Repulsion” (1965) og Benjamin Christensens “Häxan” (1922) … der er horror til enhver smag!

Tjek Criterions tema-kategori “Scary Movies” ud her: KLIK

Reklamer

Posted on 29. august 2011, in Horrorgejl & gysergøgl, Nye horrorfilm på dvd & Blu-ray and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. … for satan, der er sgu mange labre sager imellem – Danmark er stadig håbløst bagefter på det her område. Har du tænkt dog at anmelde nogle her på bloggen?

    • Ja, vi er et lille marked, der aldrig kommer i nærheden af alle de fantastiske udgivelser, man f.eks. kan finde i USA … desværre!

      Men så er det jo herligt, at man har Planet Axel og lignende, hvor man kan købe sig fattig. 😉

      Og ja, jeg vil på sigt bringe anmeldelser … også af Criterions udgivelser. Blandt andet “White Dog” og “Videodrome”.

  2. …cool, ‘Videodrome’ er en personlig favorit, så er spændt på hvordan den klarer turen til HD 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: