I dag lå Ghostface i postkassen … fantastisk!

Jeg skrev forleden, at jeg endnu ikke har fået set det fjerde kapitel i “Scream”-sagaen … og det til trods for, at jeg ikke blot er stor fan af den oprindelige trilogi, men også af Wes Craven. Så i dag lå nedenstående i postkassen. Og så lige til weekenden, herligt!

Jeg ved godt, at jeg skrev, at det skulle være Ghostfacefigur-udgaven, jeg ville investere i, men jeg besindede mig og fik i stedet den ordinære Blu-ray-udgave hjem. Ingen maske, ingen figur, intet filmgejl … kun filmen! Nå, men det korte af det lange er, at “Scream 4” vil blive den første horrorfilm, der vil blive anmeldt her på bloggen. Så stay tuned!

NB: Og ja, det ér et Jaws-krus, man kan skimte i baggrunden. Man drikker naturligvis mokka af sin favorit når dyr går amok-film, ikk’?

Posted on 2. september 2011, in Maskemonstre & seriemordere, Nye gys i postkassen, Slasher & teen kill and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Scream 4 var klart bedre end jeg forventede. Positiv overraskelse 🙂

  • Godt at høre!

   Cravens og Williamsons “Scream”-univers er fantastisk, og jeg hører selv til den gruppe af personer, der holder af alle tre oprindelige film. Så det lyder jo godt, at den fjerde ikke er faldet dårligt ud. 🙂

 2. Spændt på at læse din anmeldelse – kan se du allerede har haft den gennem afspilleren 🙂 Jeg var ikke oppe at ringe, men som letbenet meta-slasher med gensynsglæde var der en smule at komme efter. Desværre ikke det store sus – men ja, hvis der kommer en 5’er, skal jeg da også se den.

  FYI: Har lige postet min anmeldelse,’Scream 4’ er selvbevidst slasher-opkog:
  http://blog.mtv.dk/movies/2011/09/04/%E2%80%99scream-4%E2%80%99-er-selvbevidst-slasher-opkog/

 3. Haha – så håber jeg bare ikke, at mine få gloser ovenfor har påvirket din mening om nedslagtningerne. Anyways, venter spændt på din anmeldelse (som så bliver den første her på sitet, cool).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: