Dario Argento-klassiker ude på dvd fra Another World Entertainment

Dario Argentos “Four Flies on Grey Velvet” aka “4 mosche di velluto grigio” (1971) – som jeg stadig har til gode – er netop blevet udgivet af Another World Entertainment. Filmen, der blandt andet har musik af mesteren Ennio Morricone samt Bud Spencer på rolleslisten, er Argentos tredje film og er fra samme år som “The Cat O’ Nine Tails” aka “Il gatto a nove code” (1971), der er én af mine Argento-favoritter.

Another World Entertainment skriver følgende om filmen:

Musikeren Roberto Tobias (Michael Brandon) konfronterer en mystisk fremmed, der forfølger ham. Under et håndgemæng får Roberto fravristet manden en kniv, men forfølgeren dolkes på sit våben, mens en maskeret figur tager billeder af optrinnet. Ikke med det formål at afpresse Roberto, men for at drive ham til vanvid. Roberto hyrer en privatdetektiv, men alle, der kommer tæt på gådens løsning, ender som det næste offer. Først da politiet fremkommer med en kontroversiel teori, rykker sandheden uhyggeligt tæt på Roberto… Og snart er han i overhængende livsfare!

Der er følgende ekstramateriale på udgivelsen:

  • Dario Argento biografi & filmografi
  • Trailers & teaser
  • Radiospot
  • Alternative credits
  • Slideshows

Kilde: Another World Entertainment

Posted on 10. september 2011, in Maskemonstre & seriemordere, Nye horrorfilm på dvd & Blu-ray, Psykopater & gale hoveder and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. … haha, vi løber sgu næsten parløb med gyser-titler – har selv lige set denne for et par dage siden (anmeldelse on the way). Og selvom den ikke er i liga med fx ‘Profondo rosso’, kan du godt glæde dig. Her er flere pokkers lækre og mindeværdige scener og ikke mindst herlig tung atmosfære og stilfulde locations…

  2. Cool! Jeg vil se frem til såvel filmen som anmeldelsen! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: