Ny “Ultimate Limited Edition Collectors”-boks med Jason

Det kan godt være, at ovenstående boks er blevet produceret i et begrænset oplag, men der er intet “ultimate” over boksen. Begrebet burde egentligt afskaffes, for noget er kun “ultimate”, indtil filmselskabet beslutter sig for igen at ville tjene penge på en populær franchise, og derfor vælger at sende en ny og endnu federe boks af sted til de hungrende fans

Nå, men hvorom alting er, så sender Paramount Pictures den 4. oktober en ny boks med “Friday the 13th”-filmene i handlen. Umiddelbart lader det til, at man har taget de allerede eksisterende single disc udgaver, samlet dem og proppet dem i en ny boks. Det fede ved boksen er, hvis man ellers er samler og bidt af en gal Jason, at man får en miniature-maske med i købet. Boksen indeholder også en 8-siders booklet og to stk. 3D-briller, der kan bruges sammen med “Friday the 13th: Part III”.

Boksen, der er en region 1-udgivelse, indeholder kun de første 8 film i serien … allerede her mister boksen lidt af sin “ultimate” glans!

Kilde: Planet Axel

Reklamer

Posted on 27. september 2011, in Maskemonstre & seriemordere, Nye horrorfilm på dvd & Blu-ray, Slasher & teen kill and tagged , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: