Harske ord fra Roger Ebert til “Paranormal Activity 3”

Så er anmeldelserne begyndt at dukke op!

Der er måske en grund til, at Paramount valgte ikke at lave anmelderscreenings på “Paranormal Activity 3” (2011) … det er i hvert fald tanken man får, når man læser Roger Eberts ord om filmen. Han afslutter sig anmeldelse med følgende kulinariske sammenligning:

Let’ say you like popcoren during a movie. “Parnormal Activity 3” is like eating the cardboard box. Læs anmeldelsen her: KLIK

Dog skal det også nævnes, at filmen hos Rotten Tomatoes pt. ligger i den friske ende af skalaen med 83% positive anmeldelser. Det skal blive spændende at læse, hvad de danske dagbladsanmeldere har at sige om filmen!

Posted on 20. oktober 2011, in Spøgelser & hjemsøgte huse and tagged , . Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Roger Ebert er sgu ikke den rette at sætte sin lid til når det kommer til anmeldelser af horror. Det er helt tydeligt at han ser ned på genren. Paranormal Activity 3 har høsten gode anmeldelser rigtig mange steder, også af genre-fans.

  • Jeg synes nu ikke, at Roger Ebert ser ned på horror-genren. Det er i hvert fald ikke noget, jeg har bidt mærke i. Heller ikke når man kigger tilbage på, hvorledes han har bedømt horrorfilm gennem tiden. Han var eksempelvis en af de få rå, der gav Carpenters “Halloween” rosende ord med på vejen … og en 4/4-stjerne anmeldelse!

   Ebert er måske ikke genrefan, men han er filmfan … og så han altid nogle gode pointer! Også selvom man ikke er enig med ham. Nu skal jeg ikke rode hele hans bagkatalog af horroranmeldelser igennem for at skabe empiri, men han giver nu ganske ofte fine bedømmelser til horrorfilm: “Don’ Be Afraid of the Dark” (3 1/2 ud af 4), “The Orphanage” (3 1/2 ud af 4), “Open Water” (3 1/2 ud af 4), “Orphan” (3 1/2 ud af 4), “Dark Water” (3 ud af 4), “Fright Night” org. og remake (3 ud af 4) og – for at runde af med noget emnerelevant – “Paranormal Activity” (3 ud af 4).

   Min pointe er, at man nok kan finde lige så mange positive anmeldelser af horrorfilm, som man kan finde negative: Som sagt filmfan, ikke nødvendigvis genrefan! 😉

 2. Det er rigtig nok. Jeg finder det bare besynderligt at du hiver lige netop hans negative anmeldelse frem? Især nu hvor filmen, alle mulige andre steder, får så mange rosende ord med på vejen af fans og anmeldere?

  • Jamen, det var nu ikke så meget fordi, at det var en anmeldelse af Ebert, eller fordi, at anmeldelsen var negativ, at jeg hev den frem. Det var fordi, at det var en af de første anmeldelser, der var fremme på det tidspunkt … og fordi, at en anmeldelse af den kaliber altid er interessant som afsæt for diskussion! Og fordi, at det efterfølgende er interessant at se, hvordan den bliver modtaget af andre, når nu en af de første anmeldelser af filmen skyder den ned med spredhagl! 😉

   Jeg skriver jo netop også i indlægget, at “PA3” ligger godt i svinget hos Rotten Tomatoes, og at det skal blive spændende at se, hvorledes anmelderne tager imod den herhjemme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: