“Hvad natten skjuler” … ny horrorroman af Dean Koontz

Ny Koontz-roman ude fra Cicero

Det er år og dag siden, at jeg sidst har læst en roman af Dean Koontz. Ikke fordi, at Koontz skriver dårligt. På ingen måde! Det sidste, jeg har læst fra forfatterens hånd, er “Mr. Murder” fra start 90’erne. En i øvrigt ganske udmærket roman, jeg slugte over et par dage. Sådan husker jeg det i hvert fald. Nu er Koontz aktuel herhjemme med romanen “Hvad natten skjuler”, der netop er blevet udgivet af Cicero. Grunden til, at jeg nævner den her på bloggen, er, at coveret lover to ting: (…) en af de bedste horror-romaner i årevis og Koontz overgår i denne spøgelsesthriller sig selv i både styrke og hårrejsende suspense! Måske man skulle tage fat i Koontz igen? Det tror jeg!

Forlaget skriver følgende om romanen:

Fire familier bliver på brutal vis myrdet i en lille by. Blodorgiet får først en ende, da morderen selv bliver dræbt af den fjortenårige John Calvino.

To årtier senere er der igen nogen, der myrder familier ved at genskabe de bestialske mord. Som politibetjent er John en fornuftens mand, der holder sig til kolde fakta. Men en usædvanlig oplevelse overbeviser ham om, at døden måske ikke altid er en enkeltbillet, og at de døde sommetider godt kan vende tilbage.

Bogen kan købes hos Saxo.com: KLIK

Reklamer

Posted on 20. oktober 2011, in Skræklitteratur & gåsehudsord and tagged , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: