“Primal” … ond horror fra Australien!

Josh Reeds “Primal” er ond horror fra Australien

At naturen er stedet, hvor primaldrifterne hersker og får frit løb, det kan man opleve i den australske “Long Weekend” (original fra 1978 af Colin Eggleston og genindspilning fra 2008 af Jamie Blanks) samt i Josh Reeds ditto australske horrorfilm “Primal” (2009), der netop er blevet udgivet af Aother World Entertainment.

"Primal" er ude fra Another World Entertainment

I “Primal” bliver de voldsomme primaldrifter udforsket – og bizart visualiseret – helt ud til de blodige fingerspidser. De sidste to horrorfilm fra det store kontinent, jeg har set, har jeg fundet rigtig gode. Det er når-dyr-går-amok-filmen “Black Water” (2007) og Jamie Blanks’ stærkt underholdende outback-slasher “Storm Warning” (2007) med gode gore-scener, så “Primal” ryger også på skal se-listen.

Another World Entertainment skriver følgende om filmens handling:

For 12 000 år siden malede et urmenneske et advarende hulemaleri ved indgangen til en grotte. Nu er den antropologistuderende Dace og hans fem venner på vej ud i den australske vildmark for at finde det ældgamle mesterværk. Hvad de ikke ved er, at den afdøde kunstner selv faldt offer for det ukendte han advarede imod, og at det modsat ham, lever den dag i dag…

Trailer til “Primal”

Reklamer

Posted on 22. oktober 2011, in Monstre & mutanter, Nye horrorfilm på dvd & Blu-ray and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: