Om Gys, Gru & Gåsehud

Så tog jeg springet, springet ud i de vilde horrorbølger, og lancerede en spritny horrorblog. Bloggen, som du af kryptiske internetveje har fundet frem til. Bloggen, der hedder Gys, Gru & Gåsehud. Her skriver jeg om alt det, der sker i uhyggens skrækkelige og gåsehudsfremkaldende verden. Eller i hvert fald alt det, jeg kan nå at skrive om … for der sker meget i horrorregi!

Som jeg kort beskriver Gys, Gru & Gåsehud ude på selve siden, tjek højre spalte, så kan man her læse anmeldelser, nyheder, se trailers m.m.

Fokus er på film, tv-serier, soundtracks, litteratur, tegneserier og, og, og … det er med andre ord ikke mediet, der er vigtigt, men genren. Så hvis det kan gi’ gåsehud, kan det omtales her på bloggen!

Som læseren af nærværende blog måske ved, så er Gys, Gru & Gåsehud en udløber, en spin-off-blog, til Fiktion & Kultur-universet, der bredt beskæftiger sig med kunst og kultur i alle mulige og umulige afskygninger.

Først kom selve hjemmesiden F&K :: Fiktion & Kultur, der så dagens lys i 2008. Så kom F&K-bloggen i 2009, der bringer nyheder, artikler, anmeldelser, korte indlæg og lange indlæg om film, tv-serier, litteratur, kunst, tegneserier og meget andet godt. Så kom F&K’s Facebook-side i 2011, og altså nu også horrorsiden Gys, Gru & Gåsehud. Ligeledes er der også – som et foreløbigt sidste skud på stammen – blevet oprettet en blog, der beskæftiger sig med tv-serier: TV-serieuniverset!

Nedenfor kan du – ved at trykke på et screenshot – blive befordret hen til én af F&K’s sites.

F&K :: TV-serieuniverset

F&K :: Gys, Gru & Gåsehud

F&K :: Fiktions & Kulturs blog

F&K :: Fiktion & Kultur

F&K :: Fiktion & Kultur på Facebook

Lidt om mig selv:

Jeg elsker alt, hvad der rører sig i kunstens og kulturens verden. Jeg er passioneret omkring kunst, elsker litteratur – den klassisk kanoniserede, den såkaldt smalle såvel som den mainstreame. Jeg er filmnørd, kunstnørd, kulturnørd, litteraturnørd og mange andre slags nørd … ikke mindst tv-serienørd og tegneserienørd! Jeg brænder for formidlingen af kultur og får en abstinenslignende tilstand, hvis der går en dag, hvor jeg ikke skriver. Lag mig bruge en H.C. Andersen-parafrase … at skrive er at leve! 😉

Jeg er uddannet Mag.art. i Litteraturvidenskab fra SDU, hvor jeg dog skrev speciale på Medievidenskab med fokus på horrorfilm. Specialets titel: Masker og Monstre: Fra Michael Myers til Amor.

Du kan kontakte mig på Fiktion & Kulturs mail: rjr@fiktionogkultur.dk

  1. Lækkert med en ny blog indenfor denne fantastiske genre, og tak for linket til Apokalyptisk, jeg vil straks linke tilbage til Gys, Gru og Gåsehud!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: